Kerékpárok
Vázak
Teleszkópok
Fékek
Váltók
Fékkarok, váltókarok
Hajtóművek
Kilométerórák
Pedálok
Xenofit termékek
Kerekek
Nyergek
Fogaskoszorúk
Kormánycsapágyak
Lámpák
Szerszámok
Kormányok
Láncok
Szemüvegek
Pumpák
Kiegészítők
Sárvédők
Táskák
Gyermekülések
Ruházat
Használt termékek
Kerképár szállítók
Gumik
Sisakok
Zárak
kerékpár
Cím:
1157 Bp., Zsókavár u.32.
Telefon: 410-7160
Mobil: 20-242-2223
E-mail: kerekpar@hajtany.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 12.00-19.00
Kedd-Péntek: 09.00-19.00
Szombat: 09.00-13.00

TestBike
 
Gumik >> Continental MTB gumi
Continental Revolution Sealant ragasztó 240 ml
Conti RevoSealant - a póttömlők korszakának vége. A Continental tömítőanyaga már évek óta sok személygépkocsinál sikeresen helyettesíti a pótkereket. Most ezt a technológiát fejlesztettük tovább, speciálisan a kerékpárköpenyek és tömlők követelményeihez és felhasználási területéhez igazodva. Az ammónia és proteinmentes RevoSealant (tömítő, szigetelőanyag) az apró lyukakat és vágásokat megbizhatóan tömíti, anélkül, hogy a kerékpárabronccsal vagy a tömlővel kémiailag reakcióba lépne. Nem csak javításra használható, hanem megelőzésre is. Az univerzálisan használható RevoSealant véd a tömlők, tömlős és tömlő nélküli gumiabroncsok defektjeitől. A RevoSealant a mountainbike sportban igen kedvelt tömlő nélküli rendszereknél tömítőanyagként is használható, amennyiben az ehhez megfelelő gumiabronccsal használják. Mindenekelőtt a Continental kerékpár gumiabroncsaira lett optimalizálva, -20 Celsius fokig használható. Mindenképpen olvassa el és vegye figyelembe a mellékelt használati útmutatót! Országútiba: kb. 60 ml. / kerék
Mountain bike 26" : kb. 80-120 ml. / kerék
Mountain bike 29" : kb. 120-150 ml./ kerék
13.08,- €
3 990,- Ft
Eredeti ár: 3 990,- Ft
Weldtite defektgátló szalag 26'', 28'', 29''
29-ER MTB-hez széles zöld(6.500.-), 26" MTB-hez szélesebb piros színű, 27" trekkinghez keskenyebb kék színű. Kiváló védelmet nyújt a természetes tüskék és az üvegszilánkok ellen. Nem kell beleragasztani csak a külső és a belső közé illeszteni.
14.75,- €
4 500,- Ft /pár-tól
Eredeti ár: 0,- Ft
OKO Puncture Free defekt gátló folyadék
OKO GEL defekt gátló folyadék melyet autós szelepeken át lehet betölteni. Amikor létrejön a szúrás a bent áramló folyadék a szúrás helyét eltömíti. 250 ml -es kiszerelés két kerékpár kerékbe (26"-27"-28"-29")elegendő.
Made in ENGLAND
9.80,- €
2 990,- Ft
Eredeti ár: 3 500,- Ft
Continental X-King 26 x 2.2 / 2.4 RS MTB sport külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni! RS = RaceSport szúrásvédelem
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit, RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Black Chili. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 480 g. (26 x 2.2).
HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
49.14,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 18 180,- Ft
Continental X-King 26 x 2.2 / 2.4 ProTection külső gumi folding (hajtogatós)
X-King - az allround zseni! Az új X-King (kimondva: Cross-King) pontosan a Race és Mountain King II közti rést tölti ki. A hihetetlenül gyors és mégis extrém tapadású gumit a Topeak-Ergon MTB profi csapattal együtt fejlesztettük. A 2.2"-es és 2.4"-es alapverziók mellett a Korbach-ban készülő RaceSport és ProTection modellek bűvölik el az embert, a Black Chili összetevőnek köszönhető remek tapadás és könnyű futás egyedülálló kombinációjával. Annak ellenére, hogy igazi bütykös gumi, lágyan és rendkívül halkan gurul. A különösen defektbiztos ProTection változatot a hosszú túrákhoz ajánljuk, míg a súlyoptimalizált "RS" a versenyekre és a maratonokra ideális. Egyedül vagy a Race és Mountain King-gel csapatban, az X-King egy rendkívül nagy felhasználási területet fed le, a cross-country versenyektől az all-mountain-ig. ProTection verziónál a defekteknek esélyük sincs. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 615 g.
HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
52.42,- €
15 990,- Ft
Eredeti ár: 20 590,- Ft
Continental X-King 26 x 2.2 / 2.4 performance külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni!
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Hajtogatható kivitel! Súly: 610 g. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 11 620,- Ft
Continental X-King 26 x 2.2 sport külső gumi
Az Allround-zseni!
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Súly: 680 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.91,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 890,- Ft
Continental X-King 27.5 x 2.0/2.2/2.4 sport külső gumi
Az Allround-zseni! 27.5 x 2.0/2.2/2.4
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Súly: 710 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 7 990,- Ft
Continental X-King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER ProTection külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni! „Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit, RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Hajtogatható, dobozos kivitel!
Súly: 650 g. (2.2).
HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
62.26,- €
18 990,- Ft
Eredeti ár: 22 710,- Ft
Continental X-King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER Race Sport külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni! RS = RaceSport szúrásvédelem
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit, RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 560 g. (2.2 R.S.). HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
58.98,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 20 210,- Ft
Continental X-King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER Performance külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni!„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 540 g. (2.2)
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 11 590,- Ft
Continental X-King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER MTB Performance külső gumi
Az Allround-zseni! „Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit.
Súly: 770 g. ( 29 x 2.2 ) Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 7 990,- Ft
Continental Race King 26 x 2.2 RS SL Limited Edition folding (hajtogatós) színes perem
Színek: SÁRGA . A Race King úgy mutatkozott be, mint egy tehetséges újonc: futamgyőzelmekkel! Irina Kalentieva az első prototípusokkal megnyerte az MTB világkupát és a világbajnokságot. A könnyű, volumenes szerkezet, a finoman szétszórt profilbütykök és a Black Chili összetevő pontosan azt a kombinációt adják, amivel a gyors, technikás világkupa szakaszokon és a maratonpályákon az a bizonyos, mindent eldöntő előny bebiztosítható. Hajtogatható, dobozos kivitel!
Súly: 480 g. (2.2). HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
49.14,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 17 960,- Ft
Continental Race King 26 x 2.2 / 2.4 RS MTB sport külső gumi folding (hajtogatós)
Világbajnok! A Race King úgy mutatkozott be, mint egy tehetséges újonc: futamgyőzelmekkel! Irina Kalentieva az első prototípusokkal megnyerte az MTB világkupát és a világbajnokságot. A könnyű, volumenes szerkezet, a finoman szétszórt profilbütykök és a Black Chili összetevő pontosan azt a kombinációt adják, amivel a gyors, technikás világkupa szakaszokon és a maratonpályákon az a bizonyos, mindent eldöntő előny bebiztosítható. Az alapvariációk nem német gyártásúak és nem tartalmazzák a Black Chili összetevőt sem. RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Hajtogatható, dobozos kivitel!
Súly: 480 g. (26 x 2.2 R.S.). HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
49.14,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 18 270,- Ft
Continental Race King 26 x 2.2 PROTECTION folding (hajtogatós)
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,0 verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
Dobozos , hajtogatható kivitel!
HANDMADE IN GERMANY
26 x 2.2 560 g. 14.990.-
PROTECTION EXTRA SZÚRÁSVÉDELEM!
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
52.42,- €
15 990,- Ft
Eredeti ár: 20 600,- Ft
Continental Race King 26 x 2.0 / 2.2 Performance folding (hajtogatós)
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,0 vagy 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
26 x 2.0 540 g.
26 x 2.2 620 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 10 620,- Ft
Continental Race King 26 x 2.2
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,0 vagy 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
26 x 2.2 640 g.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.91,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Race King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER Race Sport folding (hajtogatós)
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2 verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
Dobozos , hajtogatható kivitel!
HANDMADE IN GERMANY
29 x 2.2 540 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
58.98,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 20 060,- Ft
Continental Race King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER performance folding (hajtogatós)
A szupergyors Race King már a múlt évben is elvarázsolta néhányszor a 29-es bringásokat. Profildesignjával mindenekelőtt a kemény talajon hagyja le az üldözőit és ezáltal még harapósabb. Különösen nagy sebességnél mutatja meg csendes oldalát és kíméli a bringás energiáit. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
29 x 2.2 620 g. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 10 620,- Ft
Continental Race King 29 x 2.0/2.2/2.4 29-ER
A szupergyors Race King már a múlt évben is elvarázsolta néhányszor a 29-es bringásokat. Profildesignjával mindenekelőtt a kemény talajon hagyja le az üldözőit és ezáltal még harapósabb. Különösen nagy sebességnél mutatja meg csendes oldalát és kíméli a bringás energiáit. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
29 x 2.2 680 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.91,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 840,- Ft
Continental Diesel 26 x 2.5 PROTECTION folding (hajtogatós)
Klasszikus Enduro, Freeride, DH külső gumi.
DuraSkin oldalfal védelem speciális védőréteggel.
GravityArc mintázat,
Dobozos , hajtogatható kivitel!
PROTECTION EXTRA SZÚRÁSVÉDELEM!
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
Súly: 800 g.
42.59,- €
12 990,- Ft
Eredeti ár: 18 900,- Ft
Continental Trail King 29 x 2.2 / 2.4 ProTection Apex külső gumi folding (hajtogatós)
> Ez a gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt enduro és allmountain kerékpárokon 120 mm-es rugóúttól, kényelmes és volumenes vázszerkezettel
> A legnehezebb terepeken is kiválóan megkapaszkodik sok apró bütykének köszönhetően
> Kiváló defektvédelem a ProTection TubelessReady váz jóvoltából
> Optimális tapadás, remek futóteljesítmény és hatékony gördülés a BlackChili összetevőnek köszönhetően.
>Apex: A gumiabroncsok oldalfala Freeride és Downhill használatnál különösen nagy terhelésnek van kitéve. Egy kaucsukréteg a szövetrétegek között gondoskodik a stabilitásról. Az Apex-et a gumi magjába helyezik és kimerevítik a gumi oldalfalát. A gumi így köves, kemény terepen sem üti fel a felnit. Kanyarokban a gumi jobban tart. Keresztirányú terhelésnél az abroncs oldalfalánál nem ugrik, hanem tartja az irányt.
HANDMADE IN GERMANY
29 x 2.2 880 g. Szövetsűrűség: 240 Tpi.
58.98,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 22 990,- Ft
Continental Trail King 29 x 2.2 / 2.4 Performance külső gumi folding (hajtogatós)
Ez a gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt enduro és allmountain kerékpárokon kényelmes és volumenes vázszerkezettel.
A legnehezebb terepeken is kiválóan megkapaszkodik sok apró bütykének köszönhetően.
Optimális tapadás, remek futóteljesítmény és hatékony gördülés.
29 x 2.2 780 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
36.06,- €
11 000,- Ft
Eredeti ár: 11 920,- Ft
Continental Trail King 29 x 2.2 / 2.4 Performance külső gumi
Ez a gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt enduro és allmountain kerékpárokon kényelmes és volumenes vázszerkezettel.
A legnehezebb terepeken is kiválóan megkapaszkodik sok apró bütykének köszönhetően.
Optimális tapadás, remek futóteljesítmény és hatékony gördülés.
29 x 2.2 850 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 8 990,- Ft
Continental Trail King 27.5 x 2.2 / 2.4 Sport külső gumi folding (hajtogatós)
> Ez a gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt enduro és allmountain kerékpárokon 120 mm-es rugóúttól, kényelmes és volumenes vázszerkezettel
> A legnehezebb terepeken is kiválóan megkapaszkodik sok apró bütykének köszönhetően
> Optimális tapadás, remek futóteljesítmény és hatékony gördülés.
27.5 x 2.2 990 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 7 990,- Ft
<span style='color: red; font-weight: bold;'>A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!</span> Continental Rubber Queen 29-ER 29 x 2.2 622-55 folding (hajtogatós)
A Rubber Queen 2.2 egy igazi tüzes menyecske. Megkapó fenomenális tapadása nedves kavicsos és gyökerekkel teli utakon. Keményen befékezni, droppolni, a bringát kinyomni a kanyarban – a Rubber Queen így is tart. És ez nem csak egy hétvégi flört a bringaparkban, a Rubber Queen igazán hű társ lehet. FOLDING (hajtogatós) Súly: 930 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.75,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 0,- Ft
Continental Mountain King II Performance 29 x 2.2 / 2.4 folding (hajtogatós)
Mountain King II - Az új uralkodó! Uralkodásának második szakaszában hatásosan demonstrálja vezetői képességeit. Két méretben, 2.2-es és 2.4-esben kapható: biztosan tart a fékezéseknél és optimális oldalvezetése is remek tapadást garantál bármilyen talajtípusnál. A lemezes bütyköket a legújabb innovációk alapján, profi MTB versenyzőkkel együtt fejlesztettük ki. Ezáltal a Mountain King II szenzációsan könnyen gördül és "ProTection" változata a forradalmi Black Chili összetevővel kiváló defekt elleni védelmet biztosít, mellékhatások nélkül. A könnyű "RS" változat a versenyeken garantálja a hajtóerő közvetlen átadását. A 2.4-es méretet túrázáshoz, Enduro-soknak és hegyi menőknek ajánljuk. A 2.2.-es méret a cross-county versenyzőket, a maratonistákat és az Alpencross-osokat fogja elvarázsolni.
Súly: 29 x 2.2 760 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.75,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 9 990,- Ft
Continental Mountain King II Performance 29 x 2.2 / 2.4
Mountain King II - Az új uralkodó! Uralkodásának második szakaszában hatásosan demonstrálja vezetői képességeit. Két méretben, 2.2-es és 2.4-esben kapható: biztosan tart a fékezéseknél és optimális oldalvezetése is remek tapadást garantál bármilyen talajtípusnál. A lemezes bütyköket a legújabb innovációk alapján, profi MTB versenyzőkkel együtt fejlesztettük ki. Ezáltal a Mountain King II szenzációsan könnyen gördül és "ProTection" változata a forradalmi Black Chili összetevővel kiváló defekt elleni védelmet biztosít, mellékhatások nélkül. A könnyű "RS" változat a versenyeken garantálja a hajtóerő közvetlen átadását. A 2.4-es méretet túrázáshoz, Enduro-soknak és hegyi menőknek ajánljuk. A 2.2.-es méret a cross-county versenyzőket, a maratonistákat és az Alpencross-osokat fogja elvarázsolni.
Súly: 29 x 2.2 830 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 8 990,- Ft
Continental Mountain King 29-ER 29 x 2.2 sport  622-55
XC, freeride külső. Alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2 verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. Súly: 750 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.91,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Mountain King II Performance 27.5 x 2.2 / 2.4 folding (hajtogatós)
Mountain King II - Az új uralkodó! Uralkodásának második szakaszában hatásosan demonstrálja vezetői képességeit. Két méretben, 2.2-es és 2.4-esben kapható: biztosan tart a fékezéseknél és optimális oldalvezetése is remek tapadást garantál bármilyen talajtípusnál. A lemezes bütyköket a legújabb innovációk alapján, profi MTB versenyzőkkel együtt fejlesztettük ki. Ezáltal a Mountain King II szenzációsan könnyen gördül és "ProTection" változata a forradalmi Black Chili összetevővel kiváló defekt elleni védelmet biztosít, mellékhatások nélkül. A könnyű "RS" változat a versenyeken garantálja a hajtóerő közvetlen átadását. A 2.4-es méretet túrázáshoz, Enduro-soknak és hegyi menőknek ajánljuk. A 2.2.-es méret a cross-county versenyzőket, a maratonistákat és az Alpencross-osokat fogja elvarázsolni.
Súly: 27.5 x 2.2 715 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.75,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 9 990,- Ft
Continental Mountain King II sport 27.5 x 2.2 / 2.4
Mountain King II - Az új uralkodó! Uralkodásának második szakaszában hatásosan demonstrálja vezetői képességeit. Két méretben, 2.2-es és 2.4-esben kapható: biztosan tart a fékezéseknél és optimális oldalvezetése is remek tapadást garantál bármilyen talajtípusnál. A lemezes bütyköket a legújabb innovációk alapján, profi MTB versenyzőkkel együtt fejlesztettük ki. Ezáltal a Mountain King II szenzációsan könnyen gördül és "ProTection" változata a forradalmi Black Chili összetevővel kiváló defekt elleni védelmet biztosít, mellékhatások nélkül. A könnyű "RS" változat a versenyeken garantálja a hajtóerő közvetlen átadását. A 2.4-es méretet túrázáshoz, Enduro-soknak és hegyi menőknek ajánljuk. A 2.2.-es méret a cross-county versenyzőket, a maratonistákat és az Alpencross-osokat fogja elvarázsolni. Súly: 740 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 7 990,- Ft
Continental Mountain King II sport 26 x 2.2 / 2.4
Mountain King II - Az új uralkodó! Uralkodásának második szakaszában hatásosan demonstrálja vezetői képességeit. Két méretben, 2.2-es és 2.4-esben kapható: biztosan tart a fékezéseknél és optimális oldalvezetése is remek tapadást garantál bármilyen talajtípusnál. A lemezes bütyköket a legújabb innovációk alapján, profi MTB versenyzőkkel együtt fejlesztettük ki. Ezáltal a Mountain King II szenzációsan könnyen gördül és "ProTection" változata a forradalmi Black Chili összetevővel kiváló defekt elleni védelmet biztosít, mellékhatások nélkül. A könnyű "RS" változat a versenyeken garantálja a hajtóerő közvetlen átadását. A 2.4-es méretet túrázáshoz, Enduro-soknak és hegyi menőknek ajánljuk. A 2.2.-es méret a cross-county versenyzőket, a maratonistákat és az Alpencross-osokat fogja elvarázsolni. Súly: 740 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.91,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Spike Claw 240 hó-jég gumiköpeny 26 x 2.1
Az igazi vikingek MTB-gumija.
A bütykökön található kis fémszegek havas és jeges talajon is jó tapadást biztosítanak. Nyitott futófelületének köszönhetően jó öntisztulási tulajdonságokkal rendelkezik, melyet sáros és havas talajon remekül kihasznál. A Spike Claw nagy felületének köszönhetően szinte alig süllyed be a talajba. 240 edzett acélszöggel kapható. Súly: 900 g.
MADE IN FINLAND Szövetsűrűség: 84 Tpi.
65.54,- €
19 990,- Ft
Eredeti ár: 24 890,- Ft
Continental Speed King  26/27.5/29 x 2.2 RS folding (hajtogatós)
A Világkupa futamok királya! Aki az Offenbach-i XC pályát ismeri, tudja, hogy miért fejlesztettük ki a SpeedKing-et. Kemény, száraz talaj, ahol csak egy dolog számít: a sebesség. Ennek a SemiSlick gumiabroncsnak a gördülő ellenállása és a súlya is a minimálisra lett csökkentve. A kissé kiemelkedő külső bütykök tartanak a kanyarban és lehetővé teszik a sebesség megtartását. A futófelületet lapos, ék alakú bütykök alkotják, melyek a gördülő ellenállást alacsonyan tartják, a hátsó keréknek mégis elég tapadást biztosítanak. A ballonos 2.2-es RaceSport váz megbízható defekt elleni védelmet nyújt a versenyen és akár alacsonyabb nyomással is használható. A gumiabroncs extrém tulajdonságainak azonban ára van: korlátozott élettartam és kevésbé stabil nedves tapadás. Egy vérbeli versenyző - "Handmade in Germany"! Hajtogatható, dobozos kivitel!
Súly: 26 x 2.2 430 g., 27.5 x 2.2 445 g., 29 x 2.2 465 g.
HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
49.14,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 18 180,- Ft
Continental Double Fighter III Reflex 29 x 2.0 (622) 29-ER
A városi indián. A Double Fighter visszatér! Méghozzá a városi kerékpárosok számára tervezett robusztus gumifalú változatban. Simán és halkan gördül az aszfalton. Oldalbütykei megfelelő talajfogást biztosítanak számára a parkok és a kavicsos ösvények talaján is.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 8 450,- Ft
Continental Double Fighter III Reflex 27.5 x 2.0 (584)
A városi indián. A Double Fighter visszatér! Méghozzá a városi kerékpárosok számára tervezett robusztus gumifalú változatban. Simán és halkan gördül az aszfalton. Oldalbütykei megfelelő talajfogást biztosítanak számára a parkok és a kavicsos ösvények talaján is.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 8 450,- Ft
Continental Double Fighter III Reflex 26 x 1.9
A városi indián. A Double Fighter visszatér! Méghozzá a városi kerékpárosok számára tervezett robusztus gumifalú változatban. Simán és halkan gördül az aszfalton. Oldalbütykei megfelelő talajfogást biztosítanak számára a parkok és a kavicsos ösvények talaján is.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 8 450,- Ft
Continental Double Fighter III Reflex 24 x 2.0
A városi indián. A Double Fighter visszatér! Méghozzá a városi kerékpárosok számára tervezett robusztus gumifalú változatban. Simán és halkan gördül az aszfalton. Oldalbütykei megfelelő talajfogást biztosítanak számára a parkok és a kavicsos ösvények talaján is.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.63,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 5 990,- Ft
Continental Travel Contact Reflex 26 x 1.75 / 2.0
A világcsavargó. Tervezőasztalon nem lehet gumiabroncsot kifejleszteni a világcsavargók számára. Ezért használtuk fel Tilmann Waldthaler minden tapasztalatát a TravelContact kifejlesztéséhez. Az általa megszabott követelmények egyértelműek voltak: nagy teherbírású, robusztus szövetváz, mely kopás- és vágásálló, emellett hatékony defektvédelemmel rendelkezik, erősített oldalfal védelem, végül de nem utolsó sorban, olyan futófelülete van, melyen gyorsan és biztonságosan lehet kalandozni a világban. Természetesen hajtogatható változat is létezik, melyet tartaléknak magunkkal vihetünk. A TravelContact mindenfajta útra ideális túragumi - akár a németországi Weser folyóhoz, akár egy pán-amerikai körútra megyünk. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflexcsíkos változat. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.75,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 11 860,- Ft
Continental Travel Contact 26 x 1.75 / 2.0
A világcsavargó. Tervezőasztalon nem lehet gumiabroncsot kifejleszteni a világcsavargók számára. Ezért használtuk fel Tilmann Waldthaler minden tapasztalatát a TravelContact kifejlesztéséhez. Az általa megszabott követelmények egyértelműek voltak: nagy teherbírású, robusztus szövetváz, mely kopás- és vágásálló, emellett hatékony defektvédelemmel rendelkezik, erősített oldalfal védelem, végül de nem utolsó sorban, olyan futófelülete van, melyen gyorsan és biztonságosan lehet kalandozni a világban. Természetesen hajtogatható változat is létezik, melyet tartaléknak magunkkal vihetünk. A TravelContact mindenfajta útra ideális túragumi - akár a németországi Weser folyóhoz, akár egy pán-amerikai körútra megyünk. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 11 190,- Ft
Continental Traffic Reflex 26 x 2.1 / 1.9
Az aszfalt-cowboy.A 2009-es szezonra egy új, futófelületi designt fejlesztettünk ki mindennapos MTB városi és terepkerékpározás. A központi bordával ellátott futófelület sima és kényelmes futást biztosít az utcai kerékpározásnál. Kivételesen robusztus oldalfalának köszönhetően könnyedén megbirkózik a mindennapos igénybevétellel. Reflektoros oldalcsíkkal kapható, a nagyobb biztonságért.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
Reflexcsík nélkül: 5.500.-
19.63,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 7 190,- Ft
Continental Explorer 26 x 2.1
A sokoldalú versenyző.Sikeres és sokoldalú terepabroncs. Tüskés, “végtelenített élű” futófelülete minden szögben megkapaszkodik a laza talajon is, az éles fülek pedig hatékonyan távolítják el a sarat, ha az ég csatornái megnyílnak, és az útvonal átázik. A holnap versenyzői számára az Explorer a gyermekkerékpárok méreteiben is kapható.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.63,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 820,- Ft
Continental Vertical 26 x 2.3
A sokoldalú versenyző.Sikeres és sokoldalú terepabroncs. Tüskés, “végtelenített élű” futófelülete minden szögben megkapaszkodik a laza talajon is, az éles fülek pedig hatékonyan távolítják el a sarat, ha az ég csatornái megnyílnak, és az útvonal átázik.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.63,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 890,- Ft
Continental Town & Country 26 x 1.9 /2.1
Barátod és segítőd.
A kerékpáros rendőralakulatok világszerte a Town & Country-t használják. Jó futási teljesítménye, defektállósága, és végül de nem utolsó sorban alacsony gördülési ellenállása biztonságosabbá teszi az utcákon.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.63,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 890,- Ft
Continental Country Plus Reflex 26 x 1.75 / 1.9 Security
Az, aki örömmel kerékpározik a mezőkön, földiszedret szedegetve, annak ajánljuk a Country Plus-t, hogy ne kelljen félni a tüskéktől. A sövény nem fogja átszúrni a gumiabroncsot. Ezt a profilt mezőre és erdős kirándulásokhoz ajánljuk. Az erős Plus rétegen nem hatolnak át a tüskék és kicsi kövek. Reflex csík az oldalán.
Szövetsűrűség: 66 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 330,- Ft
Continental Top Contact Winter 2 Reflex 26 x 2.0
Az új TopContact Winter II-nél bedobtuk az összes szaktudásunkat, amire vezető téli autógumi gyártóként szert tettünk. És ez meg is látszik rajta! A profildesign végtelenített bütykeivel optikailag meggyőző. A számos beépített mikrotüskének és mélyedésnek köszönhetően az abroncs állandóan kapaszkodik a talajba. A kifejezetten hideg hőmérsékletre készült futófelületi keverék Önt akkor is továbbviszi, amikor a többiek már rég visszafordultak.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
58.98,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 21 690,- Ft
Continental E.Contact Reflex 26 x 1.75 / 1.9
A gumiabroncsok biztonsági elemnek számítanak valamennyi kerékpárnál. A nagyobb sebesség és az akkumulátor, motor adta plusz súly az elektromos kerékpároknál 50 km/h-s sebességig szükségessé tesznek egy speciális elektromos kerékpárokra készült gumiabroncsot. Egy kiváló minőségű, gumival megerősített 3/180 tpi-s vázszerkezet adja az E.CONTACT alapját. Az elektromos kerékpárok speciális kihívásaihoz kifejlesztett Eco50-defekt elleni védőréteg megbízhatóan védi a gumiabroncsot a szúrásoktól, vágásoktól. Így megspórolható a defekt esetén szükséges javítás is. A magas elaszticitású kaucsukfelület lágyan gördül és alacsony a gördülő ellenállása. A gumiabroncs profilja aszfalton, murván vagy akár erdei utakon is remekül érzi magát - egy igazi allrounder. Súly: 925 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.75,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 11 390,- Ft
Continental Contact Speed Reflex 26 x 1.3 / 1.6 / 2.0
A Contact Speed bármilyen kerékpárt verseny kerékpárrá változtat. A 26"-os és a 27.5"-os változat segíti a biciklis futárokat, hogy mindig betartsák a határidőt, míg a 700C abroncs a hobby kerékpárosokat is a sebesség megszállottjaivá teszi. Természetesen mindezzel a biztonság nem szorul háttérbe. Jó minőségű és remek ellenálló képességű abroncs. A SafetySystem defektvédelem hozzátartozik a Contact család abroncsaihoz. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflex csík nélkül: 7.500.-
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
27.86,- €
8 500,- Ft
Eredeti ár: 8 820,- Ft
Continental Contact Speed Reflex 27.5 x 1.25 / 2.0
A Contact Speed bármilyen kerékpárt verseny kerékpárrá változtat. A 26"-os és a 27.5"-os változat segíti a biciklis futárokat, hogy mindig betartsák a határidőt, míg a 700C abroncs a hobby kerékpárosokat is a sebesség megszállottjaivá teszi. Természetesen mindezzel a biztonság nem szorul háttérbe. Jó minőségű és remek ellenálló képességű abroncs. A SafetySystem defektvédelem hozzátartozik a Contact család abroncsaihoz. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflex csík nélkül: 7.500.-
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
27.86,- €
8 500,- Ft
Eredeti ár: 8 820,- Ft
Continental Sport Contact II 26 x 1.3 / 1.6 / 1.9
A SportContact II bármilyen kerékpárt versenykerékpárrá változtat. A 26"-os változat segíti a biciklis futárokat, hogy mindig betartsák a határidőt, míg a 700C abroncs a hobbikerékpárosokat is a sebesség megszállottjaivá teszi. Természetesen mindezzel a biztonság nem szorul háttérbe. Jó minőségű és remek ellenálló képességű abroncs. A SafetySystem defektvédelem hozzátartozik a Contact család abroncsaihoz. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflex csíkkal: 7.500.-
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
21.31,- €
6 500,- Ft -tól
Eredeti ár: 8 120,- Ft
Continental Cruise Contact Reflex 26 x 2.0 / 2.2
A szélesség a különbség. A vadonatúj CruiseContact a meggyőző kényelmet kombinálja a könnyű futással és a biztonsággal. A volumenesség miatti kiváló rugózás és a dinamikus profil még egyenetlen talajon is egy biztonságos utazókomfortot közvetít. A Contact-család már bizonyított felépítése, a finom nejlonvázzal és a SafetySystem réteggel gyorssá és defektbiztossá teszik az abroncsot. Az 50-559 és az 50-622-es méret elég volumenes ahhoz, hogy a szerkezeti előnyöknek érvényt szerezzen, ugyanakkor a legtöbb vázhoz és hátsó felépítményhez is biztosan illeszkedik. A legkiválóbb tulajdonságait a CruiseContact 1,5 és 2,5 Bar közti nyomáson tudja megcsillogtatni. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
27.86,- €
8 500,- Ft
Eredeti ár: 9 280,- Ft
Continental Touring Plus Reflex 26 x 1.75
Nem kell félni a defekt ördögétől! Egy erős, rendkívül rugalmas kaucsukszalag biztosítja a Touring Plus extrém ellenálló képességét. Az éles köveknek, üvegcserepeknek és tüskéknek semmi esélyük. Bármi legyen is az, amin keresztülhajt, semmi nem sértheti meg a futófelület alatti Security Breaker szalagot. Ez az extra szövetréteg azonban nem hátráltatja az abroncs mozgását. A Touring Plus igen kényelmes marad a védőbevonat ellenére is, könnyen gurul és könnyen kormányozható. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 66 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 330,- Ft
Continental Contact Plus Reflex 26 x 1.75
Nem kell félni a defekt ördögétől. Egy erős, rendkívül rugalmas kaucsukszalag biztosítja a Contact Plus extrém ellenálló képességét. Az éles köveknek, üvegcserepeknek és tüskéknek semmi esélyük. Bármi legyen is az, amin keresztülhajt, semmi nem sértheti meg a futófelület alatti Security Breaker szalagot. Ez az extra szövetréteg azonban nem hátráltatja az abroncs mozgását. A Contact Plus igen kényelmes marad a védőbevonat ellenére is, könnyen gurul és könnyen kormányozható. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety Plus garanciával!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.47,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 9 940,- Ft
Continental Contact II Reflex 26 x 1.75
A Contact a városi és trekking kerékpárgumiabroncsok csúcskategóriája. a Futófelület tervezése a bionika alapelvein nyugszik. Az egységes futófelület biztos és gyors haladást biztosít az utakon. A flexibilis oldalbütykök és a finom lamellák kiváló tapadást adnak a kanyarokban és a laza felületeken. Az egész abroncskonstrukciót a mindenre kiterjedő magas minőség teszi teljessé. Az ultra-finom szövetváz összetétele csökkenti a gördülési ellenállást, miközben érzékelhetően kényelmesebb kerékpározást biztosít.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 8 830,- Ft
Continental City Ride II Reflex 26 x 1.75
A kényelmes és biztonságos városi kerékpározás a City RIDE II-vel igazi élvezet! Átdolgozott profilja még nagyobb felületen érintkezik az aszfalttal és alacsony a gördülő ellenállása is. Defekt elleni védőrétege megakadályozza a munkából való késést és biztosan hazaviszi a vásárlást követően is. Reflexcsík az oldalán. Szövetsűrűség: 66 Tpi.
16.36,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 5 540,- Ft
Continental Ride Tour 26 x 1.75 Extra Punct. Belt
Gondtalan kerékpározás minden évszakban.
Erőteljes profil, remek menettulajdonságokkal, megbízható tapadással és jó defekt elleni védelemmel (Extra Puncture Belt) a robosztus gumi oldalfal védi a szövetréteget az időjárási behatásoktól. Fehér oldalfallal is kapható!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
Reflexcsíkkal: 5.990.-
16.36,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 4 990,- Ft
Continental Ride Plus 26 x 1.75 Puncture Protection II
Nem kell félni a defekt ördögétől! Egy erős, rendkívül rugalmas kaucsukszalag biztosítja a Ride Plus extrém ellenálló képességét. Az éles köveknek, üvegcserepeknek és tüskéknek semmi esélyük. Bármi legyen is az, amin keresztülhajt, semmi nem sértheti meg a futófelület alatti Security Breaker szalagot. Ez az extra szövetréteg azonban nem hátráltatja az abroncs mozgását. A Ride Plus igen kényelmes marad a védőbevonat ellenére is, könnyen gurul és könnyen kormányozható. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.19,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 180,- Ft
Continental Retro Ride 26 x 2.0
Csak stílusosan. A RetroRIDE stílusos külseje magához vonzza a tekinteteket. A gyönyörű barna és krém színek és a legendás Conti KKS 10 profilja mindenkit megigéz. A sikkes külső mögött ugyanakkor valamennyi, egy túragumihoz szükséges tulajdonsággal rendelkezik. Robosztus gumiréteg, könnyen kezelhető profil, kiváló futóteljesítménnyel.
Szövetsűrűség: 66 Tpi.
16.36,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 5 630,- Ft
Continental Cruise Contact Reflex 26 x 2.0 / 2.2
A szélesség a különbség. A vadonatúj CruiseContact a meggyőző kényelmet kombinálja a könnyű futással és a biztonsággal. A volumenesség miatti kiváló rugózás és a dinamikus profil még egyenetlen talajon is egy biztonságos utazókomfortot közvetít. A Contact-család már bizonyított felépítése, a finom nejlonvázzal és a SafetySystem réteggel gyorssá és defektbiztossá teszik az abroncsot. Az 50-559 és az 50-622-es méret elég volumenes ahhoz, hogy a szerkezeti előnyöknek érvényt szerezzen, ugyanakkor a legtöbb vázhoz és hátsó felépítményhez is biztosan illeszkedik. A legkiválóbb tulajdonságait a CruiseContact 1,5 és 2,5 Bar közti nyomáson tudja megcsillogtatni. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
27.86,- €
8 500,- Ft
Eredeti ár: 9 280,- Ft
Continental Hometrainer 559-47 beltéri görgőző edzőgumi
Abroncs görgőzéshez. Egy modern görgővel és a Hometrainer-rel már jöhet is a tél. Speciális hidegen futó keverékének köszönhetően a Hometrainer-nél nem tapasztalható felhevülés, sem pedig a futófelület leválása, melyre az országúti abroncsok hajlamosak a görgők forgódobjain végzett kerékpározás és fékezés során jelentkező speciális terhelés hatására. A Hometrainer-t kifejezetten görgős edzésekre tervezték, országúti használatra nem alkalmas!
Méretek: 559-47, 622-32, 622-23
Súly: 559-47 600 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
36.03,- €
10 990,- Ft
Eredeti ár: 12 750,- Ft